I-landsproblemer

Vær i øyeblikket!

I dag leste jeg en artikkel i Dagbladet, om at artisten Adele gav en fan «skjennepreken» for å filme konserten. Det hadde ikke noe med at hun ikke ville bli filmet å gjøre. Adele ba damen om å «være i øyeblikket», og huske at det er mange som står utenfor, som ikke fikk billetter, og som så gjerne skulle vært på hennes plass.Det er så sant! Hun som filmet var sikkert i himmelen, for Adele snakket til HENNE! Samme hva Adele sa, hun kunne i hvert fall skryte av at Adele hadde snakket til henne 🙂

Jeg har vært på noen konserter de siste årene. Nå skal det vel sies at med min kjæreste, så går det mest i Bruce Springsteen. IMG_0345Det gjør meg absolutt ingenting, jeg håper det blir mange, mange fler Bruce-konserter! Men også på 30 Seconds to Mars og andre konserter, har jeg opplevd det samme. Det blir mobil-filmet uanstendig mye! Janet Jackson konserten vi skulle på i april vet jeg ikke, siden hun kansellerte konserten IGJEN….

I Telenor Arena for tre år siden, sto vi i Golden Circle, og hadde gode plasser foran scenen. Vi så det meste, koste oss veldig, men vi måtte kikke forbi en hel haug med filmende mobiler. Jeg må ærlig innrømme at det er veldig irriterende! Og ikke minst komisk! Heldigvis er det mest komisk, så slipper jeg å irritere meg, og heller nyte konserten.

473231_10151529112402221_1178202928_oMen hvorfor gjør de det? Ser de på det senere? Er det for å legge ut på nettet? Er det for å vise det til andre? Eller er man så blodfan at man sitter og ser på dette i timesvis i lang tid etter konserten?Jeg tar også ett bilde eller fem, hvis motivet er bra, og jeg er nærme nok for at bildet skal bli bra, men å filme gjennom hele konserten? Er det ikke viktigere å oppleve konserten «live» og på ekte?

Jeg synes det er mye bedre å ha hele konserten  med meg videre i hjertet, enn å ha den filmet på mobilen.

Dette gjelder ikke bare konserter, men også andre opplevelser i livet, som skoleavslutninger, konfirmasjoner, bryllup, romantiske middager, ferier og hverdager. Vær i øyeblikket, nyt det, og ta det med deg videre i hjertet.

Ha en fantastisk sommerdag!

 

You Might Also Like