I-landsproblemer

Trenger en blogg nakenbilder og pupper?

Bloggen er en hobby, det skal vi ha på det rene. Det er morsomt å skrive, og jeg har glede av det. Jeg har så mange rare tenker i hodet, og ting jeg lurer på som er morsomt å skrive om. Men jeg må innrømme at jeg er så nerd at jeg følger med på Google analytics, og på hvor mange lesere jeg har. Det er veldig interessant, og ikke minst morsomt å følge med på.

Så er det jo også sånn, at det hadde vært moro å nå fram til flere. Vi på kontoret har ved et par anledninger diskutert hvordan man får flere lesere på en blogg. Nå er jo dette en sosial studie også; når er folk på Facebook, når er den beste tiden å nå fram på? Hvor catchy er overskriften? Hva er det som gjør det interessant å klikke seg inn på bloggen for å lese?

Det eneste mine mannlige kolleger er enige om, og jeg er uenig i, er at det er tre ting som ville fått mange lesere; nakenbilder/mye hud og pupper. Og jeg skal jo være enig i at alle disse tre tingene er flotte! Jeg liker hud, jeg liker pene nakenbilder, og jeg liker faktisk pupper også.

Men jeg får så innmari lyst til å ta de på teorien deres! Jeg tenker nemlig at en blogg vil bli interessant så lenge det som er skrevet er morsomt, fengende og bildene er fine.

For trenger en blogg nakenbilder og pupper?

Jeg kan jo godt legge ut et bilde av en naken kropp, men det blir ikke min!

Men jeg har allikevel lyst til å prøve ut teorien de har:

Jeg utfordrer herved mine mannlige kolleger i Siteman til å stille opp på bilde med mye hud/lettkleddbilde! Det er samme hvem som tar bildet, men det må være smakfullt og anstendig.  Så kan jeg legge ut det ut på bloggen min, og så ser vi om det generer flere lesere?

(Jeg er litt redd for at de tar meg på ordet, så det er bare å stålsette seg….)

 

You Might Also Like

 • Hilde Siewers
  11. mars 2016 at 11:54

  Gleder meg til bilde

  • flemmig
   11. mars 2016 at 12:23

   Haha, Hilde, da kan du vente lenge, tror jeg 🙂

 • Tone
  11. mars 2016 at 13:06

  De bloggene som mangler innhold,dvs noe av interesse å lese.. Må vel kompensere med bilder da? I håp om å få følgere. De beste bloggene har IKKE pupper og hud. Fortsett med å skrive som du gjør du.. Gøy å lese

  • flemmig
   11. mars 2016 at 15:02

   Tusen takk, søte Tone 🙂 Og det blir ikke noe mer hud her, med mindre det inkluderer strand, sol og bikini! 🙂