Jeg lurer på....

Skam, Paradise, Newton og hvem skal få se på hva?

SKAM sin siste episode for sesongen er sendt. Siste video-snutt er slukt rått, og tatt med meg i hjertet. William og Noora fikk hverandre til slutt.  Jeg kjenner ett tomrom som kjennes litt som kjærlighetssorg. Det er jammen godt at sesong 3 kommer til høsten. Det mest spennende blir hvem det skal handle om. Men jeg tipper jeg kommer til å følge med uansett, for den serien har flyttet rett inn i hjertet mitt! Så utrolig bra!

Så kommer vi til vårens store problemstilling….

Jeg er i 40-årene. Må jeg få lov til å si at det er SVÆRT tidlig i 40-årene!

Men det er allikevel disse 40-årene man snakker om, når det er snakk om hvem som skal «få lov» til å se på SKAM eller ikke. Som om det i det hele tatt skulle være ett tema eller ikke! Selv om det er laget for tenåringsjenter, så er det vel ikke sånn at når man er litt oppi åra, så skal man ikke få lov til å se på en så bra serie? Som i tillegg gir litt innblikk i hva våre tenåringsdøtre og sønner tenker på?

Ærlig talt, det er vel ingen som arresterer femtenåringen for å se på Paradise Hotel heller, selv om det strengt talt kanskje er laget for folk i 20-årene? Eller er det noen sier til meg at jeg ikke skal se på Newton, for det er for barn? Det er jo et sabla bra program, som er lærerikt og underholdende, uansett alder.

Er det rett og slett litt sånn program-rasisme man driver med? «Nei, du er i 40-årene, som er utenfor vår målgruppe, så vi vil ikke at du skal se på, det skader konseptet»

La oss være litt store på det, la alle få nyte SKAM, uansett alder, vi har tross alt betalt lisensen 🙂

 

You Might Also Like

 • Inger Lise
  8. juni 2016 at 15:01

  Å godt å høre. Har selv gått med en form for kjærlighetssorg. Dette pga den flotte serien skam .
  Gleder meg til høsten

  • Kari
   8. juni 2016 at 15:06

   Jeg gleder meg også veldig! Det er så spennende hvem det skal handle om! 🙂