Hverdagen

Pølselunsj vol. 857-the Mjøndalen way

Det er fredag!

Det er det beste dagen i hele uka, og det er jeg sikkert ikke alene om å synes. Alle er liksom litt lettere til sinns, med tanke på en deilig helg foran seg. På kontoret er fredags-stemninga til å ta og føle på, og fredags-humoren taes til nye høyder. Vinlotteriet gjør også sitt til at stemningen er på plass. I hvert fall for de som er så heldige å vinne.

Fredag betyr også pølselunsj på kontoret til Siteman.

Hver fredag.

Uten unntak.

Alltid.

Jeg har ved et par anledninger dristet meg til å foreslå at vi skal være litt sunne, og kutte det ned til annenhver fredag. Da ble jeg nedstemt så det holder, og alle gutta på jobben tok seg ei pølse ekstra… Så det har jeg slutta med.

Min ene kollega har spist pølselunsj hver fredag siden 1995! Slå den! Jeg skjønner jo egentlig at man ikke tuller med den slags tradisjoner. Så da er det pølslunsj hver fredag. Med alt tilbehør.Det er Braathen pølser, pølsebrød fra Klaussen, og lomper fra Aulie. I Mjøndalen så er det sånn det må være. Svensken fikk til og med ordnet pølseholdere hos Finsbråten, slik at pølsene ikke veltet. Fint skal det være!11896495_10154127528947166_2694153252117323994_o

Ha en super fredag, og en skikkelig bra helg!

 

 

You Might Also Like

  • Bent Inge Høiås
    18. mars 2016 at 10:58

    Pølser er sunt, året rundt! Never change a winning recipe 😉