Hverdagen

Palmehelg med Brad Pitt, MotoGP og visdomsord fra Triana

Palmehelg, dere!

Palme og helg.  To veldig deilige ord hver for seg, for anledningen satt sammen til ett. Jeg vet at den egentlige betydningen er en helt annen, men IMG_5861det tar meg ikke mange kaloriene å gjøre det om til min egen betydning.

Helgen gikk i en fei! Tenåringen er syk, sånn som resten av 9.trinn på ungdomsskolen hans, virker det som.  Jeg har beordret sengen for han i 3 dager, vi skal ikke ha noe sykdom med oss på langtur! Vi andre koste oss med sol, terrasse, grillpølser, is, joggetur, nybilhenting med lillesøster og film.

Film hjemme hos oss…. Når man bor sammen med tre kjekke menn, blir det ikke mye romantiske komedier, for å si det sånn! Det går i mye action, biler og av og til zombier. I går falt valget av film på en dokumentar om MotoGP. Av alle ting! Argumentet som vant denne gangen, var at Brad Pitt har regi OG kommentarene i filmen. «Jeg kan godt sitte å høre på stemmen til Brad i 2,5 time» tenkte jeg… Men filmen var bra! De er jo helt ko-ko disse som kjører i 350 km/timen-på motorsykkel, og modige! Så det er nok en liten interesse for motoGP hos meg som oppsto der, altså.

Det viktigste jeg tok med meg fra helgen var et fantastisk flott visdomsord fra Triana Iglesias.

Jeg er en av de som er innom seher.no hver dag, jeg holder meg oppdatert på kjendiser, utenlandske som norske, og er generelt nyskjerrig. (Jeg har akkurat funnet ut at kjæresten bruker lunsjen sin på å tråle tmz.com og seher.no, så jeg er jo ikke den eneste?) Derfor prøver jeg alltid å holde meg våken på lørdags kveld for å se på God kveld Norge. Der er det masse deilig gossip om kjendiser!

I lørdagens utgave var det en sak om Triana Iglesias og om hennes mening om kroppshysteriet som er i media for tiden. Hun sa noe sånn som:

«Det er 7 milliarder mennesker på jorden, og det finnes bare ÈN av deg. Hvorfor i all verden prøver du å være noen annen?»

Meget kloke ord, Triana, de tar jeg med meg videre, og de ordene skal jeg tenke minst en gang hver dag! Tusen takk!

Ha en super mandag!

You Might Also Like