Hverdagen

Ord for dagen

Jeg fikk en skikkelig flashback når jeg skrev inn tittelen på på dagens innlegg.

Det var min «frøken» på barneskolen som alltid hadde ord for dagen for oss barna. Lurer på om det var noe lurt det hun hadde å komme med? Det er i hvert fall ikke noen spesielle ord for dagen som har festet seg hos meg.

Jeg kom over ett «ord for dagen» jeg gjerne ville dele med dere.you-wouldnt-worry-so-much-about-what-others-think-of-you-if-you-realized-how-seldom-they-do-worry-quote

 

Jeg er en sånn som alltid går rundt og tror at alle har en mening om ting jeg gjør, hva jeg har på, hvordan jeg ser ut, og ikke minst om hva jeg sier. Det er sikkert mange som tenker på samme måte som meg?

Eller er det bare meg som er litt for selvsentrert? 😉

Uansett skal jeg ta med meg sitatet fra Eleanor Roosevelt videre. Det er en fin tanke å ta med seg i hverdagen.

Bare drite litt i det rett og slett!

Ha en deilig mandag!

 

You Might Also Like