Hverdagen

My guilty pleasures og happy Friyay!

Guilty pleasures på TV er det en del av.

Det er ingenting som er så deilig som å se på lett underholding som ikke krever så mye etter en lang dag på jobb og trening.

Akkurat nå er det SKAM på NRK som står i hodet mitt! Det er den kuleste norske underholdningen som har gått på tv! Jeg kan nesten ikke vente til neste episode kommer på mandag! Hvis dere ikke har sett den ennå, gå inn på nrk.no. Sesong 1 er ferdig, og ligger ute på nett, Sesong 2 går nå.

Men; hjemme hos oss er det nok mest manne-tv som står på, siden jeg deler huset med tre gutter. Det går i MAX, Discovery, biler, garasjer, immigrasjons-tv, rednecks, pantelånere, nattpatruljer, hundepatruljer,  TOP GEAR og flyplasser…. Akkurat det går helt fint for meg, for flyplass-dokumentarer er jo som porno og regne for meg! Og Discovery fungerer helt fint når Richard Rawlings fra Gas Monkey er med, jeg kan fint kikke på han og Aaron en times tid!

Hvis jeg har alenetid med fjernkontrollen, er det ikke alltid jeg tar de samme valgene. Da merker jeg at jeg dumper borti både Kardashians, ekte husfruer i både Orange County og Hollywood, for ikke snakke om slanke-tv. Og aller best liker jeg å se på mat og kake-tv. Av alle slag!

Vi har noen guilty pleasures som vi deler også! Spesielt hvis det er til å se på i senga lørdag og søndag morgen. Modern Family, for eksempel. Det er nesten som om jeg setter på vekkerklokken på lørdager for å få med meg alt. Million Dollar Listings går vi heller aldri glipp av, jeg elsker de tre fine fyrene fra NYC, og alle de fine altfor dyre boligene de selger.

Men den aller beste guilty pleasuren som jeg er så heldig at kjæresten har er Gossip Girl!IMG_6530

Spesielt hvis det er en litt trå søndag….Gossip Girl maraton blir vi aldri lei.

Ha en fin fredag, og en enda bedre helg!!!

 

 

You Might Also Like