I-landsproblemer

Om menn og mus og sånn.

Kari

Som et par ganger tidligere er jeg igjen på temaet «jeg-er-eneste-jente-som-jobber-sammen-med-11-menn» Det er ikke noe rart, det kommer utrolig mye bra og morsomme situasjoner når man jobber sammen med bare menn. For eksempel er det alltid et morsomt etterspill hvis man klager over at sistemann som var på do ikke fylte på med dopapir når de var ferdige. Jeg prøver å forklare de at konsekvensen av det er så mye større for oss jenter enn for guttene. For ikke snakke om de morsomme kommentarene som hagler på den klassiske kommentaren «musa mi virker ikke», uansett om den kommer fra en mannlig eller kvinnelig kollega.

Når det kommer til nyervervelser til garderoben er det et par ting jeg lurer på. Det er jo sånn at nå sommeren kommer, kjøper man seg jo gjerne nytt og lett sommertøy. Shopping av sommertøy er jo den beste shoppingen, utenom sko-shopping.

Ofte så er det jo sånn at man har noe nytt på seg, så føler man seg ekstra fin og litt freshere enn ellers. Da er det ekstra koselig å få høre at man er fin, eller at det man har kjøpt seg ser pent ut. Når man jobber sammen med andre jenter, kan du være sikker på at de kommenterer, uansett om de liker det eller ikke!

Nå kan det jo hende at de jeg jobber sammen med ikke liker det jeg har kjøpt overhodet, men jeg tror faktisk ikke at jeg har så dårlig smak. For det er aldri noen som legger merke til noe av det nye jeg kjøper! Her en dag hadde jeg på meg en ny tunika/skjortekjole, og jeg følte meg så fin. Det nærmeste jeg kom et «kompliment» var: «Har du glemt buksa i dag, Kari? Har du begynt å ha på deg bare skjorta?» Haha, det er sånn man gir komplimenter hos oss!

Det er jo ikke sånn at man alltid skal være nødt til å legge merke til om man har nye klær eller ikke, det er ikke det. Men jeg passer alltid på å kommentere når konene til kollegene mine har vært ute og handlet nye klær til mennene sine, og beordret de til å ha det på 🙂

Nå er det endelig fredagen jeg har ventet på så lenge!

Vi stikker til Gøteborg for å feire sommeren, og jeg gleder meg til  sol, hotell, sjømat, bobler, basseng på taket, avenyen, Haga, is og deilig mat.

Ha en fantastisk fredag og helg!

IMG_4599

You Might Also Like

  • Marius
    10. juni 2016 at 19:13

    Du må ta den ett hakk lengre. Er litt sånn hos oss også, med kvinnelig sjef og bare mannfolk. Hun sørger for at vi skjønner at nå skulle vi ha sagt noe . Men ellers så går det forholdsvis greit for min del. Jeg som har ansvaret for å kjøpe inn arbeidsklær…..