Hverdagen

Mandager, fredager og Tøyse-Tirsdag.

Mandag igjen?

Veldig ofte føler jeg at jeg ikke en gang rekker å si mandag, før det er fredag igjen.  Ukene flyr forbi i ekspressfart, og jeg sitter igjen med følelsen av at uken består bare av mandager og fredager. Jeg prøver å være flink til å stoppe opp og puste av og til. Men det er litt vanskelig å huske på mellom jobb, treninger, foreldremøter,  skirenn, IKEA-besøk, bursdager og middag. For ikke å snakke om å oppdatere seg på TV-serier vi tok opp kvelden før, fordi vi ikke klarte å holde oss våken kvelden før. (Det er mange fordeler med å være A-menneske.  Å sovne klokken 21.30 hver kveld er ikke en av de…..)

Jeg synes egentlig tirsdag er den  «vanskeligste» dagen i uka. Det er liksom aldri noe morsomt på tirsdager? Mandag har jo alltid gleden av en ny start i seg, onsdag er midt i uka, torsdag er «praktisk talt helg» som Silje Stang så fint sier det, og fredag er jo fredag.

Derfor har vi av og til «tøyse-tirsdag» hjemme hos oss. Da koser vi oss litt ekstra, gjerne med et glass bobler eller en øl og litt ekstra god mat, helst etter litt trening.  Det kan anbefales, det er alltid så fint å ha noe å glede seg til på tirsdager, i tillegg til at man får et pusterom innimellom slagene.

Tøyse-Tirsdag anbefales! I hvert fall i disse dager hvor den veldig kalde vinteren bestemte seg for å komme tilbake.  Hvor ble det av våren? Var det litt optimistisk å være våryr i midten av februar, kanskje?

Jeg ønsker alle en fin uke, og en skikkelig fin tøyse-tirsdag!

IMG_5624

You Might Also Like