Hverdagen

Lykken er helt nye, gnistrende sko på en solrik vårdag!

Helt nye sneakers!
Det finnes vel nesten ikke noe bedre?

Joda, jeg kan ramse opp masse som er bedre, men et par nye sko er faktisk en veldig fin ting!

Jeg bestilte meg to nye par Adidas Superstars på Zalando forrige uke. De var heldigvis rask i posten, for når jeg først hadde bestilt, så ville jeg ha de så fort som mulig!

Å skulle hente en pakke med to par nye sko på posten er en deilig følelse! Når det i tillegg er sånn at du får beskjed om at du kan hente de på en mandag, er lykken ekstra stor. Da vet du at det kommer til å bli en bra uke!

Imorges tok jeg på korte sokker og nye sko, det er en deilig tirsdag, det! Så troppet jeg opp på jobben i helt nye, hvite sneakers. Den er litt rar den følelsen, gleden over helt nye sko, og å være litt flau for at de faktisk lyser opp hele kontorlandskapet med sin hvithet og sin renhet.

Jeg husker fra barndommen, den første dagen vi fikk ta på nye vårsko/joggesko. Det var så deilig og lett på den bare asfalten. Etter en lang vinter med vintersko, støvler og cherrox, er det en deiligIMG_5896 vårfølelse å ha nye, lave sko! Nå skal det jo nevnes at alle mine tre vintre på Bergmo Ungsomsskole, gikk
jeg i seilersko med lange røde eller blå skisokker inni!

Jeg hatet støvler! Jeg tror at 80% av mine krangler med mamma i ungdomstiden gikk på hva slags skotøy jeg burde ha på….

Nå bestemmer jeg selv, og må innrømme at jeg nok har brukt mest vintersko i vinter. Og av og til Converse… Og nå gleder jeg meg over våren, nye sko, sol, og bare litt over en uke til New York!

Akkurat nok tid til å gå inn skoene for å vandre gatelangs på Manhattan!

You Might Also Like