Hverdagen

Lørdags-lykke litt for tidlig om morgenen!

Skyene henger langt nedi åsene, temperaturen ligger trygt der den trives best på ca. 0 grader, snøen nekter å gi slipp og det er grått og glatt. Men ingenting kan ødelegge denne nydelige følelsen av lørdag morgen! Hvis jeg åpner vinduet hører jeg fuglene kvitre, og det er jo egentlig vår. Det er en deilig tid vi ser fram imot!

Det skal bli varmere neste uke og snøen skal smelte mer, og det jeg håper aller mest på, er at vi  møter en god og varm vår i New York om 12 dager! Herlighet, som vi gleder oss!

Altfor tidlig oppe sitter jeg her på kjøkkenbordet med kaffekopp nummer to, sammen med yngstemann og fryder meg over en helt blank og fin lørdag som ligger foran oss! Jeg er så dårlig på å sove lenge, jeg sovnet som vanlig alt for tidlig på sofaen i går kveld, deilig utslitt etter en lang uke.IMG_5783

Begynner man å bli litt gammel når yngstemann på 11 stryker meg over håret klokken 21 og sier at han går og legger seg? Eller er det forbannelsen til ett A-menneske? Tenåringen på 14 fikk beskjed om å slå av tv-en klokken 23, jeg hadde ikke sjans til å holde meg våken! Men jeg kan jo ikke si at jeg ikke får mye ut av dagen? Helt til i kveld, vel og merke,  jeg vedder på at jeg ligger og små-snorker og sikler i sofaen igjen i 21-tiden. Jeg håper bare jeg får med meg filmen vi har tenkt til å leie….

Nå er det bare å nyte dagen som ligger foran oss, som skal inneholde både kafébesøk, lørdagsbiff, joggetur, kjøre yngstemann på overnatting, NYC-planlegging og sikkert en lørdagsfilm. Det blir nok ikke noe romantisk komedie, siden kjæresten og eldstemann kommer til å konspirere seg sammen om ett eller annet actionfylt, muligens med 2. verdenskrig-tema. Men da gjør det jo ikke noe om jeg sovner 🙂

Håper dere alle får en like fantastisk lørdag som jeg har tenkt til å ha!

You Might Also Like

  • Mette Flemmig
    12. mars 2016 at 10:36

    Tatt på kornet Kari. Du er nok et produkt av dine foreldre! 05.45 var jeg oppe i dag. Strålende vær/Skihytta for meg.