Hverdagen

Lillafarget turbohelg på jakt etter våren!

Det har vært litt av en helg! Det har gått i ett kjør siden tidlig i forrige uke, og helgen ble travel, innholdsrik og veldig koselig.

Men kald! Om bare våren bare hadde bestemt seg for å komme snart! Jeg trodde jeg hadde gjort det slutt med snø og kuldegrader? Skjønte ikke vinteren at «vi» var over for denne gang? Jeg sa jo jeg trengte en pause! Jeg er ikke lagd for å ha vinteren her så lenge! Jeg vil ut på tur i frisk og varm luft, og trene i shorts og singlet, ikke pakke meg inn i flere lag med klær.IMG_5534

Heldigvis er det en liten tur til Spania om ett par uker, da er mulighetene tilstede for å sole seg, få litt fregner, sanke d-vitaminer, drikke utepils, bade, og bare bli litt varm. Det har vi fortjent etter en skikkelig kald april med vinterlige tendenser som snø og kuldegrader flere netter på rad.

En jeg absolutt ikke var klar for å gjøre det slutt med ennå, var min ungdoms store musikalske helt, Prince! Han var helt klart den mest sexy mannen som gikk i høyhælte sko, og som målte 1,58 m i sokkelesten. For ett blikk, og for en mann! Jeg ble helt svak i knærne av øyne, munn,  hoftebevegelser, sangtekster, musikk, for ikke snakke om måten å traktere gitaren sin på! Jeg er glad at jeg vokste opp med så fin musikk, og en slik artist! Og så utrolig trist at han nå er borte. Det var ikke ett tørt øye i heimen når vi våknet opp til denne videoen på søndag morgen:

 

You Might Also Like