Hverdagen

Kjære P4. Jeg har et par tips til dere!

Jeg må starte med å si at jeg liker dere. Enten hører jeg på dere, eller så føler jeg meg som en ungdom og hører på The Beat, eller jeg føler meg som en gæmlis og hører på Radio Norge (Dette er svært sjeldent det skjer) Og jeg liker det jeg hører på P4. Det er så koselig med en litt trøtt Silje Stang, og en kvikk Bjørn Faarlund på morgenen.

Men det er noe jeg trenger å ta opp med dere. Og det er ikke tvil om at dere kan sakene deres, og jeg har ikke peiling på radio! Dette er bare ett lite tips fra meg til dere, og noe som jeg har tenkt på lenge.

IMG_5573Jeg er veldig glad i musikk! Ofte kan du se meg med propper i øra med musikk på. Eller med radioen på full guffe i bilen, og jeg synger alltid av full hals, det ser sikkert skikkelig rart ut for de som ser meg i bilen…

Jeg synes at dere spiller variert musikk, men på enkelte artister virker det som om dere har hang-up på en låt eller to, som om artisten ikke har laget flere låter?

Her er ett par eksempler:

IMG_0372Bruce Springsteen har så sykt mange fine låter, i hvert fall flere enn «Streets of Philadelphia» og «Born in the USA», som dere spiller veldig ofte. Av og til kliner dere til med «Dancing in the dark». Men hva med «Racing in the Streets», «Jungleland» og «Thunder Road”? For ikke å snakke om «Jersey Girl» (Det er «min» låt, da, det hadde jo vært så koselig å høre den på radio!) Bildet er fra Bruce-konserten i Telenor arena i mai 2013

Madonna kan jeg på rams, og jeg vet at hun har laget flere låter enn «La Isla bonita» og «Like a prayer». Dette er nemlig det eneste dere spiller, kjennes det ut som. Det var en stund dere spilte «Frozen» ihjel også. (Det hadde jo passet denne uken her som det har snødd i 6 dager på rad…) Jeg nevner «Vogue», «Borderline» og «Lucky Star» og «Open your heart». Og «Into the groove» Og…. Okei, her har jeg mange, dere skal slippe å tenke på alle 🙂

Jeg har vært nesegrus forelsket i a-ha siden 1985. Og de har mange bra låter! Hva med «Train of Thought», «Scoundrel Days» og «October»? Kongelåter! Men dere spiller stort sett «Crying in the rain» og «Take on me»?

Det er jo mest i bilen på vei til og fra jobb jeg hører på radio, så det kan jo hende dere spiller annen musikk ellers på døgnet? Men jeg hadde bare lyst til å gi dere vink om andre bra låter også 🙂

Ha en fin-fin P4-dag!

You Might Also Like