Hverdagen

Kjære Henrik!

I dag er endelig dagen kommet! Den store dagen din, selveste konfirmasjonsdagen! Du har gledet deg lenge, og vi har gledet oss lenge, alle sammen. Til å være sammen med deg, feire deg, og gjøre stas på DEG! Jeg håper du får en fantastisk dag med fint vær, folk rundt deg som er glad i deg, masse god mat og kaker, og en hel haug med fine gaver!

For det har du fortjent! For makan til fin tenåring skal du lete lenge etter. Jeg er så utrolig stolt av deg, og er så glad for den fornuftige og «voksne» tenåringen du har blitt. Det er så koselig, for jeg merker at alle kompisene og veninnene dine er like fine som deg. Høflig, ordentlig, ærlige, snille med hverandre, og med respekt for hverandre. Det er viktig! Dere må ta vare på hverandre, og vise at dere bryr dere om hverandre i tiden som kommer framover, for dere kommer til å oppleve mye sammen, på godt og vondt.

For dere kommer til å teste grenser, gjøre feil og finne på faenskap. Det skal dere gjøre. Ungdommer skal ikke alltid handle fornuftig, eller alltid ta smarte valg. Det er det som er å være ungdom, og det er det som skaper opplevelsene. Det er det dere skal lære av, og det er det som skal gjøre dere sterke til å møte livet på ekte. Da er det viktige å ta vare på hverandre, og støtte hverandre.  Og du er en sånn ungdom Henrik, du tar deg så godt av både jentene og guttene.  Fortsett med det, fortsett å vise omsorg!

Om det er noe jeg skulle ha å utsette på deg; Du kan ofte være ett realt gnagsår for lillebror Martin, det er ikke til å stikke under en stol. Storebrødre skal være plagsomme for lillebroren sin, jeg tror det er en egen regel for det. Men allikevel er du så utrolig omsorgsfull for han også. Jeg husker da dere var mindre, og du fikk ansvaret for å kikke etter han en liten stund, tok du oppgaven svært alvorlig. Det er jo heller ikke sjeldent dere flyr alene. I starten når dere skulle fly alene til Mormor og Opa i Molde, var Martin ganske nervøs, og litt redd. Da var det veldig fint å se at du hold godt rundt ham når dere gikk mot flyet sammen med flyvertinnen. Jeg VET at du gjorde disse flyturene mye bedre for Martin.

Du vet jeg har en overraskelse til deg i dag, som vi alle sammen skal nyte i ettermiddag. Jeg gleder meg sånn til å gi bort overraskelsen, og håper du liker den!

Lykke til, Henrik, du veit at jeg alltid kommer til å stå bak deg, alltid kommer til å støtte deg, og jeg elsker deg herfra til evigheten. I tillegg til det, skal jeg gjøre mitt aller beste alltid på å være den kuuleste mora i klassen!Gutta2 (1) (1)

You Might Also Like