Mat Reise

Jeg skal dele en hemmelighet med dere!

Egentlig vil vi holde dette stedet for oss selv, men det er en for fin perle til ikke å deles!

 

Chiringuito Royal Beach Pirata må være ett av mine favorittsteder her i verden. Når vi er på ferie i Spania, har vi stadig store planer for utflukter og å oppleve spennende, nye ting og steder. Det er jo ganske mye å oppleve og se på i områdene rundt Malaga og Marbella. Men veldig ofte ender vi opp på denne stranden. Jeg må jo innrømme at jeg er av den typen som fint kan ligge to uker i strekk på en strand, uten problemer. Men da må den daglige joggeturen rundt Calahonda være på plass først, altså.  

IMG_2699

Royal Beach ligger gjemt på nedsiden av McDonalds og motorveien i Calahonda. Det er en fiskerestaurant/strandbar drevet av to brødre som kaller seg pirater. De er skikkelig skumle, sånn som ekte pirater skal være! Det er nesten som man ikke tør å hilse på når man kommer til stranden. Men de er veldig hyggelig og blide.

Hele sommeren, fra mars til november, har strandbaren åpent. De åpner klokken 12 og stenger ikke før sent på kvelden. De har en del solsenger,IMG_4492 men også bord og stoler i baren. Det er en lang strandpromenade som går forbi, så det er alltid masse å se på og følge med på. Stemningen er helt fantastisk, rolig og avslappende, og det spilles deilig reggae-musikk hele dagen! Det er alltid de samme tre-fire smilende og blide folka som jobber der, dag ut og dag inn.

                                               

Fantastisk sjømat, sardiner grillet på bålet, deilig kald drikke, is til barna, massasje for den som ønsker det, litt vannsportaktiviteter (som ikke bråker) og en helt upåklagelig service!IMG_1787 De har egne skilt på parasollene, som du snur på når du trenger å få servert mer drikke! Men ikke det, vi har vært der så ofte nå, så de vet at når kjæresten har badet, er det på tide med en øl igjen, så da tar det ikke lang tid før det er på plass.

Titt og ofte strandselgerne slentrende, med varierende utvalg av ting de vil ha oss til å kjøpe; armbånd, klær, fake vesker, fake klokker, egentlig alt man kan få tak i av fake ting. Hvis man tar seg litt tid til å se på hva de har, og kanskje kjøpe et armbånd eller to eller spandere litt å drikke på de, kan man ha ganske interessante samtaler!
Om ikke lenge skal vi dit igjen, det er bare 82 dager igjen!

IMG_4444

You Might Also Like

 • Tina
  19. februar 2016 at 16:51

  Dette er definitivt et av de beste stedene på jord! Alle fortjener en tur på Royal☀️

  • flemmig
   22. februar 2016 at 08:05

   Helt klart Tina! En dag her sammen med gode venner er lykke på jord!:-)