Hverdagen

Jeg blir så sinna!

Jeg vet dette er ett I-landsproblem, og jeg vet også at det ikke burde komme så innmari overraskende på meg i begynnelsen av mars. I hvert fall ikke på denne siden av kloden.

Men jeg har noe jeg ville sagt om det som skjedde i natt…..

Hva i all verden skjedde?!?! Det var ikke bare litt snø som lå på bilen min når jeg skulle på jobb i morges! Den lille fislete kosten jeg har i bilen var ikke mye hjelp i. Ikke fant jeg hanskene mine heller, så jeg ble iskald på fingrene…Og jeg måtte skrape til slutt!

Dette er sikkert en gavepakning midt i vinterferien for de som liker slikt, men ikke for meg. Kan jeg reservere meg mot slike gavepakninger, sånn som jeg reserverer meg mot reklame i postkassa?

Hva skjedde med våren? Den var jo her i forrige uke? Likte den seg ikke her? Jeg er en sånn som liker å snøre på seg joggeskoa og løpe en tur, i stedet for å gå på langrenn. Jeg har ikke ski en gang, bare alpint. Det er flaks at jeg kan gå inn på SATS for å trene, hvis ikke hadde dette betydd treningsfri.

Nå kunne jeg lagt ut mange forferdelige snøbilder fra min morgen… Men jeg vil ikke ha snøbilder her på bloggen, dette er en solskinnsblogg!

Vi får håpe på bedre tider, men det er ikke så lett å ha så innmari glade tanker i dag.

Flaks at det er fredag i morgen.

You Might Also Like

 • Tone
  3. mars 2016 at 10:28

  Hey, jeg vil også få en «nei takk til snø etter 01.februar» 🙂 dette burde være mulig å fremskaffe vel.. !! 🙂

  • flemmig
   3. mars 2016 at 10:50

   I´m in, Tone!! 🙂