Hverdagen

Happy fredag, og ingen planer for helgen….Eller?

Etter å ha kommet meg litt etter gårsdagens snø-sjokk, kan jeg glede meg over fredagen. Jammen måtte jeg ikke måke av bilen i dag også, men jeg elsker fredager, snø eller ikke!

Fredager hos oss er stort sett matlagingskos på kjøkkenet, sammen med litt pottis og en øl. IMG_3952Det blir ikke bedre enn det i en helt vanlig uke! I dag står det bakte søtpoteter på menyen, jeg har funnet oppskriften her.

Jeg vet ikke om det er en bra ting eller en litt dårlig ting å ikke ha noen planer. Det er deilig å ha en helt blank helg foran seg, men på en annen side blir jeg litt rastløs av det. Det rykker skikkelig i reisefoten om dagen, og jeg må innrømme at jeg har vært innom både finn.no/reise, norwegian.no og ryanair.com tidligere i uken… Det var til og med nesten så at jeg booket hotell i Gøteborg fra lørdag til søndag for å ha en ørliten feeling på å reise en tur! Jeg har til gode å bo på Clarion Hotel Post, jeg har hørt at det skal være skikkelig bra.

Men fornuften har seiret, enn så lenge. Det er jo under tre uker til vi reiser til New York, så det er jo greit å spare pengene sine litt, også.  Det er jo nok å bruke pengene sine på der, i hvert fall med den forferdelige dollarkursen vi har om dagen.Og så er jeg såpass enkel, at hvis vi bare tar en harrytur til Svinesund i morgen, så er jeg fornøyd, og føler at jeg har vært på tur. Faren da er jo at jeg finner meg selv druknende oppi en lösgodispose på lørdagskvelden uten sjanser til å komme meg opp igjen! Og jeg er egentlig ganske god på å svømme…..

Jeg ønsker alle en fantastisk helg, uansett vær, planer eller hvor du er i verden!

 

You Might Also Like