Reise

Våryr gladfredag med sommerminner

I dag var det første dagen som det faktisk var lyst når vi kjørte til skole og jobb, og fuglene kvitret! Det var bare én spurv som kvitret optimistisk , men det er i hvert fall noe! Det er ikke mange ukene før vi kan kalle oss våryre.

IMG_4502Jeg er uten tvil en sommerjente. Jeg er født om sommeren, trives best om sommeren, elsker å svømme, og elsker å ligge langflat på en strand og sole meg. 


Veldig mange ganger kjennes det som om jeg legger meg på en ladestasjon hver gang den kalde vinterkroppen forenes med en solseng.

I sommer skal vi ha ferie i  4 deilige uker i Calahonda, ikke så langt fra Málaga i Spania. Vi prøver å reise dit 3- 4 ganger i året for å lade batteriene.  Da er det alltid ting vi må gjøre, og steder vi må besøke, for at ferien skal bli komplett.  Vi har våre faste stopp på restauranter, lokale puber og turer vi må ta.IMG_4987  Jeg kommer med mer utfyllende reisetips på området etter hvert!

Her er noen sommerminner fra Spania, ha en fantastisk fredag!

 

IMG_4374IMG_4180 (1)IMG_4341IMG_4379

You Might Also Like