Hverdagen Reise

Evaluering, 80-talls-Romantikk, og om å ha troen på seg selv

Det har gått to uker av min bloggkarriere. Det bør evalueres! Jeg mener, dette startet jo bare som ett lite personlig prosjekt, for å få litt mer innsikt av hva vi driver med på jobben. Jeg hadde nok viet blogging et par tanker før det også, men ikke sånn at jeg tenkte at dette er noe jeg gjøre. Men her sitter jeg da, med mitt wordpress kontrollpanel, og følger med på hvor mange av dere som er inne og leser! De store høydene er ikke nådd ennå, men jeg har troen på meg selv! Det er ikke alltid jeg har hatt! Men det er deilig å ha troen på seg selv, det anbefales! Og så er det helt ok om jeg ikke blir superblogger, så lenge jeg har det gøy med det jeg gjør, og dere liker det dere leser.

Jeg kjenner at jeg liker å skrive. Og når jeg tenker meg om, helt tilbake til skoletiden, så likte jeg å skrive før også. Jeg var skikkelig god på å skrive stil! Jeg husker at jeg stor sett fikk karakteren M eller bedre på stilene. Selv om Mamma synes at det jeg skrev lignet litt for mye på en historie tatt rett ut av bladet Romatikk. Det kan hende at jeg leste et par av de, så det stemmer sikkert. Hvis det er noen som lurer på hva Romantikk er, spør en jente som var ungdom på 80-tallet, hun vet!

Det går opp og ned med inspirasjonen. Det er lettest å skrive når jeg er glad og fornøyd, så det blir nok en blogg av den glade sorten, dette. Forhåpentlig med masse deilige reisetips! Og så er jeg ganske glad i oppmerksomhet, og skikkelig nyskjerrig på hvor dette fører meg. Da kan man jo ikke gi seg etter to uker?

IMG_2213I dag skal vi feire kjæresten sin bursdag, hele dagen. Han fortjener det, han er det beste jeg vet  i hele verden! På bildet er han på sitt favorittsted i Puerto Banús, Sinatra Bar. Turen i dag for å feire går ikke dit, men til Ekebergrestauranten til lunsj med gode venner, kidza, bobler, brus, kos og god mat. Det er nesten det samme 🙂

Ha en fin-fin lørdag, det skal jeg ha!

 

You Might Also Like