Reise

Dekadent sommerhelg hos söta bror

Jeg er ikke ofte syk, men reisefeberen, den herjer stadig vekk. Den er der hele tiden, rett og slett, jeg har nesten ikke kontroll i det hele tatt. Så for å tilfredsstille reiselysten uten at det inkluderer masse feriedager og flyreiser, bestemte vi oss i helgen for å ta en roadtrip til söta bror, nærmere bestemt Gøteborg.

Det er helt perfekt, kun tre timer i bil, og vips så er du i storbyen i utlandet.  Når du i tillegg kan svinge innom Nordbysenteret på vei hjem, og storhandle til alle sommerens grill-middager, er det IMG_6969perfekt!

På fredag kveld sjekket vi inn på Avalon Hotel, jeg hadde bestilt direkte på nettsidene deres.

For et hotell! Jeg er helt målløs av beundring. Jeg har jobbet og bodd på mange fine hoteller, men jeg synes dette går over alle andre på mange måter. Det er så mange små ting som man ikke forventer, som gjør oppholdet til noe helt spesielt. Som for eksempel Bvlgari produkter på badet, silkemykt sengetøy som føltes som å sove på en sky, stilig bar og restaurant og utrolig behagelig personale.

Men det som gjorde mest inntrykk på meg, var de to farris flaskene i koppholderne i bilen  når vi fikk bilen tilbake fra valet parkeringen. Innertier!

IMG_6935 (1)På lørdag var vi sammen med ett vennepar, vi hadde avtalt en lunsj sammen med de. Vi visste ikke hvor vi skulle, og det var så spennende!

Det ble den lengste, mest dekadente, dyreste og fuktigste lunsjen jeg noen gang har vært på. Det var helt fantastisk!

Vi var på Dorsia, virkelig en perle i Gøteborg! Det var kos fra ende til annen, med verdens søteste servitør Yasmin som
gjorde opplevelsen perfekt! Vi var ikke ferdige med lunsjen før langt på kveld, det var virkelig vel verdt det, selv om bankkortet fikk litt vondt i ryggen 🙂

Det blir ikke lenge til vi reiser tilbake, for jeg er på ingen måte ferdig med hverken Gøteborg eller med å bo på Avalon hotell!

Ha en fantastisk torsdag og helg!

 

You Might Also Like

 • Anne Lise Sunsbye
  17. juni 2016 at 23:04

  Fab helg 🙂 Gleder meg til neste landlunsj ❤️

  • Anne Lise Sunsbye
   17. juni 2016 at 23:05

   Eller langlunsj da..

  • Kari
   20. juni 2016 at 07:37

   Vi gleder oss også, fine deg! 🙂

 • Yasmin
  22. juni 2016 at 13:09

  Hej!
  Det var Otroligt trevligt att ha er hos oss på Dorsia!! Ha en fantastisk dag önskar den trevliga servitrisen Yasmin! 😉

  • Kari
   24. juni 2016 at 14:08

   Det er bra, for vi kommer helt sikkert tilbake! 🙂 Ha en fantastisk dag og helg du også, Yasmin!