Mat

Bursdagslørdag på Oslos tak og en tenårings guide til Ekebergparken

Velkommen mandag! For en helg det har vært!

Lørdagen var det kjæresten sin bursdag, og barna hadde bestemt at vi skulle ta han med oss til Ekebergresturanten. Det var for første gang for hans del, barna har vært der mange ganger før. Det kan høres ut som om mine barn er fin på det, og det stemmer nok av og til. De er glade i gode matopplevelser i hvert fall, og fjortisen sier han vil bli kokk når han blir stor.  

Vi tok med oss favorittfolka våre Tina og Stian og kjørte tog til storbyen for å nyte en fin lunsj på Oslos tak. (Jeg er ikke sikker på hvem som ble mest starstruck av at Charter-Svein gikk på toget i Heggedal, men jeg tror jeg vet….)

Dagen i Oslo ble ikke noe annet enn helt perfekt! Dagen var helt nydelig, strålende sol fra skyfri himmel og litt kaldt, men vårfølelsen var der! Maten, atmosfæren, lokalene, utsikten og de fantastiske servitørene gjør et måltid på Ekebergrestauranten til et lite eventyr.

Vi prøvde å ta en selfie av alle for å dokumentere dagen, men det er tydelig vis litt vanskelig å få alle til å se anstendige ut på en gang.

 

IMG_5788

Noen av oss gjør i hvert fall vårt beste……

For å komme fra trikken til restauranten, går man igjennom en del av Ekebergparken. Henrik er tenåring, og her er hans fiffige opplevelse av parken….IMG_5832

 

 

I dag er det 29.februar. Gjør det meste ut av dagen, det er fire år til neste gang!

Selv skal jeg ta en Peroni til pizzaen i dag. Barna mine ønsket seg nemlig pizza til middag i går, for jeg er knallgod på italiensk pizza. Da følger jeg denne oppskriften, og da blir det alltid noen deiger til overs. Da kan vi nyte pizza flere dager, jeg bare oppbevarer deigen i kjøleskapet, og hever den litt rett før jeg skal lage pizza igjen.

Ha en fin skuddårsdag der ute!

You Might Also Like