Hverdagen I-landsproblemer

Bikinikroppen 2016 og dens opp-og nedturer!

Det nærmer seg sommer, og det stadige og evige maset om bikinikroppen er her for fullt! Jeg blir så sliten av dette stadige sammenlignings-jaget vi blir utsatt for hver eneste dag! Jeg lar meg påvirke hele tiden selv, men jeg skulle virkelig ønske om at jeg kunne si at jeg ikke ble det…..

Vi damer fortjener nemlig å føle oss som bombshells hver dag! Og jeg skulle ønske jeg kunne skrive noen velvalgte og kloke ord som aller mest overbeviste meg selv om dette temaet.

Når jeg tenker på kroppen min, så tenker jeg alltid på hva som er feil med den, og hva som var bedre før. Men egentlig burde jeg egentlig føle meg dypt takknemlig for kroppen min HVER dag! Kroppen min løper både 7, 8, 9 og 10 kilometer uten problemer. Kroppen min trener ukentlig crosstraining på SATS uten å klage. Kroppen min er frisk, rask og utholdende. Kroppen min fungerer helt utmerket hver eneste dag.

Jeg elsker mat og jeg liker å lage mat. Jeg var nesten 40 før jeg hadde glede av å lage mat, men jeg tar det igjen nå. Jeg liker å lage enkle, gode oppskrifter fra bunnen av. Og jeg liker å ta meg en øl eller to, eller ett glass bobler. Jeg liker å leve og kose meg, jeg har alltid vært veldig god på det.  Så da er det jo sånn da, at man spretter litt opp og ned i vekt (mest opp når man passerer 40). Det er klart, jeg prøver så godt jeg kan å skille hverdag og helg og hverdag og ferie. Men det er jo faktisk sånn, at når jeg er på ferie trener jeg som mest. Det er ingenting som å spenne på seg joggeskoene på morgenen i ferien, og løpe en tur på stranda!

Jeg er så lei av å tenke at kroppen min ikke er bra nok, når den egentlig passer helt perfekt til meg!

Så i år har jeg bestemt meg for å si til meg selv:

Jeg har kropp, det er snart sommer  og jeg har bikini.

Altså har jeg bikini-sommer-kroppen 2016 på plass!

(Hjernen derimot, den har skikkelig godt av de dagene på ferie når jeg koser meg….)

Ha en fantastisk uke alle bombshells der ute!!!IMG_0888

 

You Might Also Like